מאמרים אלכוהול | מידע מקצועי על אלכוהול ומוצריו - בר מאסטר

מאמרים אלכוהול

  • עובדות שלא ידעת על וויסקיעובדות שלא ידעת על וויסקי
    עולם האלכוהול רווי בעובדות מרתקות. כל משקה שתחזיקו בידכם יתכבד בכמה וכמה נקודות ששווה לציין. חושבים שבהיכרות עם הטעמים והמרכיבים בזאת סיימתם את עבודתכם כמומחים לשתייה חריפה?
  • משקאות אלכוהוליים לאומייםמשקאות אלכוהוליים לאומיים
    כשמבקרים במדינה איי שם מעבר לים, קרוב לוודאי שתופתעו לגלות ממסורות שונות, ערכי תרבות נבדלים, מאכלים מרעננים וגם – משקאות חריפים! לנו יש את הפלאפל, לאחרים יש גאווה לאומית קצת יותר משכרת.
  • הפאבים ההזויים בעולםהפאבים ההזויים בעולם
    בטיול בחו"ל, ביקור בבארים המקומיים חשוב בדיוק כמו לחקור את הנופים השונים, לחוות את המוזיאונים, המסעדות, האריכטקטורה ובתי הקפה. בבר המקומי מתאפשרת למטייל לחוות את התרבות המקומית ממבט קרוב
  • מדליית זהב בצרפת למנהל בר-מסטרמדליית זהב בצרפת למנהל בר-מסטר
    מנהל בית הספר לברמנים "בר-מסטר", דורין קופיט, זכה במדליות זהב בתחרות היוקרתית "רמי מרטן מסטרס ברטנדר סטייל" (Masters Remy Martin Bartender Style) שהתקיימה החודש בחבל קוניאק שבצרפת.
  • קורס ברמנים - למה?קורס ברמנים - למה?
    תמיד יהיו את אלו שיקומו ויתהו על מה ולמה לזרוק את כספם על קורס ברמנים כאשר הם שומעים על ומכירים לא מעט ברמנים/ברמניות שהתברגו למקצוע ללא קורס ואף מרוויחים הון תועפות... ובכלל, מה יש ללמוד בקורס ברמנים? למזוג וודקה פאקינג רדבול?! אז זהו שלא....לכל המתלבטים מביניכם - קראו נא.
  • אוניקוםאוניקום
    המשקה הלאומי של הונגריה זה למעלה מ 200 שנה, בזכות העובדה כי המרכיבים הסודיים של המשקה נשמרים מוסתרים גם היום.
  • אמרולה (Amarula)אמרולה (Amarula)
    לפירותיו של עץ מרולה מייחסים בפולקלור האפריקני תכונות של הגברת התשוקה המינית והפריון.
  • אמרטואמרטו
    האגדה מספרת שהמתכון הסודי של "אמרטו" ניתן לצבעי איטלקי העונה לשם "ברנרדינו לואיני" במאה ה 16 מפונדקאי מהעיירה "סורונו" כתשלום עבור ציור קיר של מריה הקדושה יולדת את ישו
  • מזקל או מסקל?מזקל או מסקל?
    מזקל (Mezcal) או מסקל הוא אחד מהמשקאות המפורסמים המיוצרים במקסיקו.
  • ויסקי: ששת הקלאסיקנים הסקוטייםויסקי: ששת הקלאסיקנים הסקוטיים
    אין ברמן או איש בתעשיית האלכוהול שתנפנף בפניו עם המילה סקוטלנד ובין המילים במשפט תדחוף את המילה ווסיקי והוא כבר מזיל ריר ומדמיין נופים קסומים טעמים וארומות אגדתיות וכמובן איך לא, חושב על הסרט לב אמיץ. אבל כשחושבים על זה כמה אנשים באמת מכירים את איזורי הוויסקי הסקוטיב, ומי הם ששת הקלאסיקנים?
  • שתייה נכונהשתייה נכונה
    חברים, פורים כבר ממש בפתח וההזמנות למסיבות החמות ביותר בעיר עושות את דרכן אליכם ברגעים אלה ממש (כן בטח, תמשיכו לחלום...). לא משנה אם אתם מוזמנים, או אם אתם עורכים את הנשף לחבריכם, ההתרגשות גואה. בין ההחלטה לאיזה מסיבה (או מסיבות) תלכו לבין ההתלבטות למה להתחפש עולה לו זיכרון חמצמץ מהבוקר שאחרי פורים לפני שנתיים, שבו מצאתם את עצמכם נגררים לעבודה עם כאב ראש מסמא עיניים סחרחורות חולשה ועייפות שנמשכו כל היום וגרמו לכם להצטער על הרגע שבו התחלתם לשתות ועל הרבה רגעים אחרים
  • שרטרז: הסבא של הליקריםשרטרז: הסבא של הליקרים
    כיום, 400 שנה מאוחר יותר, הליקר "שרטרז" עדיין מיוצר ע"י שלושה נזירים שתקניים, השומרים בקנאות הן על שתיקתם והן על סודיות המרכיבים והמתכון.
  • חוק הבריםחוק הברים
    דודי מליץ, מדריך בבר מאסטר, מגיב ליוזמת חוק הברים של ח"כ רוחמה אברהם, וטוען כי אי אפשר לגרום לחברה אשר היתה רגילה לצורת בילוי אחת במשך שנים ובעצם מאז עצם קיומה, להשתנות שורשית כמעט, בין לילה
  • הסיגר: חברו הטוב של המשקה - חלק ב´הסיגר: חברו הטוב של המשקה - חלק ב´
    הגענו אל אבני הבסיס של תרבות השתיה העולמית. אותם משקאות אשר שילובם עם הסיגר הנכון תגרום לכם להעריך מחדש את כל נושא השתיה. לגזור מהדפדפן ולשמור במחשב
  • הסיגר- חברו הטוב של המשקה - חלק א´הסיגר- חברו הטוב של המשקה - חלק א´
    אין ספק שעישון סיגר טוב בשילוב המשקה הנכון משדרג את חווית השתיה בעשרות מונים. באופן טבעי, ישתלב הסיגר בצורה האופטימלית ביותר עם משקאות שעברו תהליך עישון מסוים בעצמם
  • מרגריטה, הסיפור המלאמרגריטה, הסיפור המלא
    תקופת היובש , 14 שנים של "יובש" אלכוהולי , התיקון ה-18 בחוקה של ארה"ב הוא זה שגרם לתקופה זו שבה נאסר לחלוטין , למכור לקנות ולשתות באופן פומבי אלכוהול. מעייף לא? דווקא לא בדיוק, למען האמת התקופה הזאת הביאה איתה מהפכה גדולה לעולם הקוקטיילים , המוח האנושי באותם שנים לא הפסיק לחשוב ולחשוב , על מה? יותר נכון בעיקר על איך? איך לוגמים אלכוהול בלי להתפס!
  • אל פטרוןאל פטרון
    אם אני אטייל לי בשדות האגבה של חבל חליסקו ואשאל את ה"אלחימדורים" אותם עובדי שדות האגבה שדואגים לשלום הצמח יותר משלומם לפעמים , סליחה היכן ה"פטרון" ? הם תמיד יפנו את מבטם בחיפוש דומה אחריו , הפטרון בשפה הספרדית ובעם המקסיקני מתייחס לבוס
  • התחרות השנתית של בר מאסטרהתחרות השנתית של בר מאסטר
    אחד השיאים בחייו של ברמן מקצועי זו הגעה לתחרות ברמנים , האווירה , הצבעוניות , היצירה , האתגר , הידיעה שקוקטייל שלך זכה מבין עשרות , או לפחות הידיעה שאתה שם בתחרות עם עוד ברמנים מכל הארץ משתתף ומציג את היצירה שלך , ללא ספק נותנים הרגשה טובה. אבל , וכאן ויש אבל גדול , מי יכין אותנו לתחרות שכזו? איך אני פרח בר חדש שרק יצא לשוק יודע להתמודד מול 4 ,5 ,6 שופטים בכירים; חלקם אנשי קולינריה, חלקם אנשי מקצוע מזה שנים , שהעין שלהם והחיך שלהם יידע להבחין בין האיזון, הטעם, המרקם, הריח, טכניקת העבודה ועוד מספר קריטריונים שעליהם מתקיימת תחרות הקוקטיילים
  • וודקה סארוסוודקה סארוס
    18 שנים 11 ימים ו 8 - שעות. זו התדירות שבה מתרחשת תופעת הטבע הנדירה שזכתה לכינוי סארוס... והנה אולי זה הזמן לתופעה הנדירה הנוספת, וודקה ישראלית ששוברת את הסטיגמה הרווחת על וודקות תוצרת ארץ. וודקה "סארוס", וודקה תוצרת ישראל בעלת חומרי גלם עם עבר של אלופים , אך לפני שנתמקד בחומרי הגלם בואו נבדוק למי מגיעים השבחים על "תופעת האלכוהול" הישראלית
  • ויסקי טליסקרויסקי טליסקר
    סקוטלנד בטעם מפולפל: ממערב למדינת סקוטלנד שוכן אי סקוטי מסתורי הנקרא סקיי (Skye). באי קטן זה, בעל אוכלוסיה של כשלוש-מאות נפש בלבד, פועלת מזקקה אחת, בודדת. מזקקה זו הנקראת מזקקת "טליסקר" בה מייצרים את הויסקי שאותו אתם צריכים לטעום
יועצי ההרשמה שלנו ממתינים לך. חייג/י עכשיו:
1700-703-702
צור קשר במייל באמצעות הטופס הבא
10% הנחה לפונים דרך האתר!!!
טעימה מקורס הברמנים החדש

2