בואו נדמיין את הסיטואציה הבאה…
שישי בצהרים , השמש נעימה ומחממת , והחבר‘ה בדיוק הגיעו.
עד כאן תאור המוכר להרבה מאד אנשים , השלב הבא , אירוח.
הולכים למקרר ומוציאים בירות קרות… איזה כיף , אבל מה אם נספר לכם שבפעם הבאה שתלכו למקרר ותוציאו בירות , אלה יהיו הבירות שעשיתם בעצמכם; בירות תוצרת עצמית שעל המדבקה רשום את השם שלכם , והטעם, פשוט טוב.
נשמע לא הגיוני?
אז זהו שכן.
אבל איך?
בר – מאסטר מציגים את הסדנא להכנת בירה .
הסדנא להכנת בירה של בר- מאסטר ביה"ס המרכזי לברמנים , היא סדנא שפותחה ע"י מיטב המוחות בתחום , ומוצעת לכולם. הסדנא מפגישה את התלמידים בפעם הראשונה עם עולם הבירה בצורה עמוקה , מקצועית , מלמדת , ואפקטיבית. אפקטיביות בה התלמיד מקבל את כל היידע הדרוש על מנת להכין בסוף תהליך בירה תוצרת אישית , בירה איכותית וטעימה.
שלבים לסדנת בירה
אורך הסדנא כחודש אחד המחולק לשלושה מפגשים הנערכים בסניף הראשי של בר מאסטר בהרצליה פיתוח ברחוב המשכית 3 , סניף הדגל.
תכנים ראשוניים כגון :
היסטוריה של הבירה , הבירה היום , קצת שיחה על מותגים , והכרות עם מושגים הנוגעים לעולם הבירה כמו: כשות , שמרי אייל , באטש , ועוד מושגים שעדיין לא מוכרים אפילו לחובבי בירה וותיקים. כבר בשעור הראשון מתחילים להפיק את הבירה העצמית , והחוויה היא חוויה מעוררת חושים… שילוב מיוחד בין טעם , צבע , וריח.
בשלב השני , ממשיכים בליווי תהליך התפתחות הבירה ועוקבים אחר הפרמטרים החשובים ביצירת הבירה העצמית.
בשלב השלישי והאחרון , מבקבקים את הבירה ורואים איך בסוף תהליך המהנה ומלמד , מפיקים בירה איכותית ומהנה מאד לשתייה.
סדנת הבירה של בר – מאסטר היא סדנא המקנה לנו כמה דברים שלא נוכל לרכוש באף מקום אחר , הידע , ידע זה כוח ואת זה כבר אמרו גדולים ורבים לפניי , והידע אותו אנו רוכשים מלווה אותנו קודם כל כבר בתרבות הבילוי שלנו ועוזר לנו להבין טוב יותר את עולם הבירה , שנית ידע זה ישמשמ אותנו להכין בירה אישית משלנו , תהליך שהוא מהנה מאד בפניי עצמו , וכדי לגרות קצת את המחשבה , בואו ותחשבו כמה כי, ביום אביבי או קייצי נעים לעמוד בגינה או במרפסת , עם בריזה טובה ולהתחיל להריח לטבל ולבשל את הבירה האישית שלי…
כמו כן הסנא תורמת לנו ידע שיכול להוביל אותנו אפילו ליצירת מיזם עסקי עתידי , חלקנו שמע לא פעם על פסטיבלי בירה למיניהם ,שם לא פעם זכו בירות בוטיק תוצרת ביתית לתשבוחות לפרסים , ואף למכירה שמניבה שכר לא רע ופרסום אישי גדול מאד.
את הסדנא ילוו מדריכי בר מאסטר מתחום הבירה , סדנא זו שפותחה ע"י אוהד שמואלביץ‘ סמנכ"ל בר – מאסטר ומנהל אגף פרוייקטים , מכילה בתוכה את כל הידע הדרוש בצורה מקיפה ומקצועית , כמו שנאמר , הסדנא אורכת כחודש אחד , המחולק ל 3 מפגשים בני 4 שעות
אז הבירה שלכם כבר תתחיל ל"תסוס" בקיץ הקרוב כן? או אולי? תלוי רק בכם אנחנו כבר מחכים לכם!