וויסקי סאוור הוא אחד מהקוקטיילים הקלאסיים וניתן להכין אותו על בסיס ויסקי אמריקני (בורבון) או כל סוג אחר של ויסקי. אחת מהשיטות הנפוצות להכנת הקוקטייל היא מזיגה של כ-45 מ"ל ויסקי וכ-45 מ"ל תערובת סאוור אל שייקר עם מעט קרח, לשקשק היטב ולמזוג לכוס אולד פאשן. בשיטה זו ניתן לקשט באמצעות לימון ולא לשכוח להוסיף קשית...

הכנת קוקטייל וויסקי סאוור

שיטה נוספת להכנת הקוקטייל היא מזיגת 60 מ"ל ויסקי וכ-30 מ"ל מיץ לימון סחוט וטרי בליווי מעט סוכר ואת כל המרכיבים למזוג לשייקר עם קרח גרוס היטב, לשקשק היטב ולהגיש בכוס ויסקי.