אוסף מתכוני קוקטיילים משובחים מבית בר-מסטר, בית ספר לברמנים. מומלץ לנסות בבית
—————————————————————————
קוקטייל גזר תפוז
oz 2 וודקה גריי גוס תפוז
oz 1 מיץ גזר סחוט
oz 1 מיץ תפוזים סחוט
¼ oz תרכיז סוכר
דש מיץ לימון
אופן הכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל ויסקי שמבורד
oz ½1 ויסקי ג‘ים בים לבן
¾ oz ליקר שמבורד
¾ oz סירופ רספברי מונין
½ oz מיץ תפוזים סחוט
¼ oz מיץ לימון סחוט
מיץ קרנברי
אופן הכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לכוס היי בול מלאה בקרח וממלאים במיץ קרנברי עד סוף הכוס
—————————————————————————
קוקטייל פסיפלורי
1 כף מחית פסיפלורה
oz 1 וודקה אבסולוט וניל
½ oz ליקר פסיפלורה- פסואה
½ oz שנפס תפוח- ארטיק
½ ozתרכיז סוכר
מיץ תפוזים סחוט
אופן הכנה:
למזוג את כל המרכיבים לכוס היי בול מלאה בקרח ולמלא במיץ תפוזים עד סוף הכוס
—————————————————————————
קוקטייל ג‘ינג‘ר ליצ‘י קולינס
4 עלי בזיליקום
4 פרוסות ג‘ינג‘ר טרי
½ לימון חתוך לקוביות
oz 1 רום הוואנה קלאב
oz 1 ליקר ליצ‘י- ליצ‘הו
½ oz תרכיז סוכר
סודה
אופן הכנה:
מועכים את קוביות הלימון, הג‘ינג‘ר והבזיליקום בכוס הייבול. ממלאים בקרח ומוזגים את שאר המרכיבים האלכוהוליים ומוסיפים סודה למילוי הכוס
—————————————————————————
קוקטייל תפוז בדבש
1 כפית דבש
oz 2 וודקה גריי גוס תפוז
oz ½1 מיץ תפוזים סחוט
oz ¼ מיץ לימון סחוט
אופן הכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל סאוטרן סברס
1 סברס חתוך לקוביות
oz ½1 ליקר סאוטרן קומפורט
oz ½ ליקר טריפל סק
oz ½ סירופ גויאבה- מונין
אופן הכנה:
למעוך את הסברס בשייקר ולהוסיף את שאר המרכיבים עם קרח כתוש, לנער היטב ולמזוג את כל תכולת השייקר לכוס אולד פאשן
—————————————————————————
קוקטייל קוסמוראקי
oz ½1 יאני ראקי
oz 1 ליקר משמש- בולס
oz 1 מיץ לימון סחוט
oz 1 מיץ רימונים סחוט
אופן הכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל מרטיני ג‘ינג‘ר אפרסק
½ אפרסק טרי חתוך לקוביות
3 פרוסות ג‘ינג‘ר טרי
oz 2 וודקה קטל וואן
¾ oz סירופ אפרסק- מונין
½ oz מיץ לימון סחוט
אופן הכנה:
מועכים את האפרסק והג‘ינג‘ר בשייקר מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים הייטב ומסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל אמרטו אשכוליות
oz 1 קמפרי
½ oz אמרטו- לזרוני
½ oz סירופ לוונדר- מונין
oz 2 מיץ אשכוליות אדומות סחוט
אופן הכנה:
למזוג את כל המרכיבים לשייקר עם קרח, לנער היטב ולסנן לכוס אולד פאשן מלאה בקרח.
—————————————————————————
קוקטייל אניס ירוק
½ תפוח ירוק חתוך לקוביות
oz 1 וודקה סקאי- מלון
oz 1 שנפס תפוח- ארטיק
½ oz ערק
½ oz סירופ קיווי- מונין
¼ oz מיץ לימון סחוט
אופן הכנה:
מועכים את התפוח בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים ומנערים היטב, מסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל אספרסו רוזטה
oz ½1 וודקה- סמירנוף
oz 1 אספרסו
½ oz סמבוקה- מולינרי
½ oz סירופ רוזטה- מונין
אופן הכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל בושמילס ספייסי
oz 2 ויסקי בושמילס
oz 2 מיץ תפוחים צלול- סיידר הגליל
¾ oz סירופ ספייסי- מונין
אופן הכנה:
מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל האני בי מרטיני
3 פרוסות ג‘ינג‘ר טרי
1 כפית דבש
oz ½1 וודקה קטל וואן סיטרון
½ oz ליקר דבש- ברנייגר
זילוף מיץ לימון
אופן הכנה:
מועכים את פרוסות הג‘ינג‘ר הטרי בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים קלות להמסת הדבש, מוסיפים קרח ומנערים היטב, מסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל טימולינו
½ לימון חתוך לקוביות
ענף טימין
oz 2 וודקה פינלנדיה ליים
½ oz סירופ מייפל
אופן הכנה:
מועכים את הלימון וענף הטימין בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים היטב ומסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל ג‘ין לפרויג
כף פירות יער
oz 1 ג‘ין בומביי
oz 1 ויסקי לפרויג
½ oz מיץ לימון סחוט
½ oz סירופ פטל שחור- מונין
אופן הכנה:
מועכים את פירות היער בשייקר, מוסיפים את שאר המרכיבים, מנערים היטב ומסננים לכוס מרטיני
—————————————————————————
קוקטייל פטרוזיליה
½ לימון חתוך לקוביות
צרור פטרוזיליה
oz 1 וודקה פינלנדיה
oz 1 ג‘ין גורדונס
½ oz סירופ אגס מונין
אופן הכנה:
למעוך את הלימון והפטרוזיליה היטב בשייקר, להוסיף את שאר המרכיבים לנער ולסנן לכוס אולד פאשן עם קרח
—————————————————————————
קוקטייל תפוח אגס למון גראס
½ תפוח ירוק חתוך לקוביות
½ אגס חתוך לקוביות
oz ½1 וודקה לוקסוסובה
¾ oz מיץ לימון סחוט
¾ oz תמצית למון גראס (ביתית)
½ oz ליקר תפוח- מונין
¼ oz סירופ אגס- מונין
אופן הכנה:
למעוך את התפוח והאגס היטב בשייקר, להוסיף את שאר המרכיבים לנער ולסנן לכוס מרטיני