שם: דורון שאול, בן 27, גר בהרצליה

כמה שנים בתחום: שנה וחצי

איך הגעת לקורס של בר מאסטר: אחי המליץ לי ללמוד קורס ברמנים בבר מאסטר ויצאתי בסיום הקורס עם חוויה טובה ומעשירה, שמח שבחרתי בכם

היכן את/ה מברמן היום: ג'ימס כפר סבא

דרינק אהוב (ומתכון) : קוסמופליטן

מרטיני\קופ

45 מ"ל וודקה ציטרון

30 מ"ל טריפל סק (ליקר תפוחים)

15 מ"ל מיץ ליים

45 מ"ל מיץ חמוציות

תאר את החוויה שעברת בקורס הברמנים של בר מאסטר: המדריך עם ידע מטורף, לומדים את כל סוגי האלכוהול, מגיעים מוכנים לעבודה כיוון שבקורס מעבירים לנו את כל הידע שצריך ומבחינתי

אין מה להעשיר מעבר למה שלומדים בקורס

מה גרם לך לרצות להיות ברמן: הווי חברתי, חיבה לאלכוהול, כסף

איך התחלת לברמן אחרי הקורס: מחלקת השמה של ברמאסטר – מחלקה מצוינת שתמיד כיף לדבר איתם ומציעים לנו משרות מגוונות

איזה המלצת היית נותן למי שמתלבט/ת אם להירשם לקורס של בר מאסטר: הכי מקצועיים שיש – רמה מעל כולם, מחלקת השמה שמלווה לאורך כל הדרך ותמיד עוזרת לי

חוויה מהנה עם הסיורים – מעשיר מאוד, המון ידע בקורס שעוזר במהלך העבודה , ממליץ מאוד

דורון שאול, בוגר ברמאסטר, קורס ברמנים הרצליה