ברוכים הבאים לעולם האלכוהול
בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים
למידע נוסף
צרו קשר!
מאמרים ומידע מקצועי
ברוכים הבאים לעולם האלכוהול
בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים
כל כך הרבה אנשים ברחבי העולם קמים ביום החופש שלהם בסוף השבוע מהמיטה עם האנגאובר משובח, ואומרים לעצמם: "לעולם לא עוד". הם אומרים את זה, אבל הם יודעים שהם לא…
המשך קריאה >
הם שימשו ומשמשים עד היום כמקום למפגשים חברתיים. תמיד יש בהם אווירה שמחה, מוזיקה בשפע, שיחות מרתקות, צחוקים בלי סוף ולפעמים גם הכל יוצא שם משליטה – אלה הם ברים.…
המשך קריאה >
הגדרה : תזקיק דגנים ( עפ"י רוב) מתובל בצמח הערער ותבלינים שונים ( זרעי כוסברה, שורש אנג'ליקה, פלפל אנגלי, שקדים, קינמון, אירוס, קליפות הדרים ועוד) מקור השם : מהמילה JUNIPER – גרגירי ערער קצת…
המשך קריאה >
מחפשים קורס ברמנים מומלץ? בין אם אתם חיילים משוחררים שמחפשים עבודה קלילה ומשמחת לאחרי השחרור, חובבי אלכוהול שרוצים לשרד את הבר הביתי שלכם או אנשים שמעוניינים להיכנס לתחום המיקסולוגיה ולעבוד…
המשך קריאה >
המשקה של מזרח אירופה הגדרה: תזקיק דגנים (עפ"י רוב) ניטרלי מקור השם : VODA משמעו "מים" ברוסית ובשפות הסלאביות, כך שוודקה היא "מים קטנים", והכוונה היא לצמצום כמות הנוזל בתהליך הזיקוק צורת הגשה :…
המשך קריאה >
ברמן טוב הוא בראש ובראשונה אדם שיודע לערבב משקאות אך האיכות שלו עולה כל עוד הוא יודע לתקשר עם לקוחותיו ולעשות פעלולים שונים ומגוונים עם המשקאות אותם הוא מוזג. אין…
המשך קריאה >
מחפשים בילוי רומנטי עם בן או בת הזוג? בין אם מדובר ביום נישואין, יום הולדת או סתם ערב שבא לכם להעביר ביחד עם חוויה חדשה, יש לנו את הרעיון המושלם…
המשך קריאה >
נכתב ע"י אורי גופר | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל שתיים מהקטגוריות הנפוצות בעולם הקוקטיילים הן קטגוריית האמארו והביטרים. גם למי שלא שמע על המונח. לא משנה לאיזה…
המשך קריאה >
מאת : יוגב מועלם | בר מאסטר – ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל משקאות אלכוהוליים החלו לשתות מראשיתה של התרבות האנושית. זה התחיל עם נוח, משם זה עבר למצרים, שם כבר…
המשך קריאה >
כלי הבר שייקר- הוא כלי הבר באמצעותו מנערים ומשקשקים קוקטיילים לסוגיהם. קיימים מספר סוגים של שייקרים: שייקר קלאסי (קובלר)- שייקר הבנוי מ 3 חלקים - גוף השייקר, מסננת ומכסה…
המשך קריאה >
♦ שם: לאונרדו מרקז , בן 32, גר בבאר שבע ♦ כמה שנים בתחום: שלוש שנים ♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר: חיפשתי מקום איכותי ללמוד קורס ברמנים ולכן…
המשך קריאה >
♦ שם: דורון שאול, בן 27, גר בהרצליה ♦ כמה שנים בתחום: שנה וחצי ♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר: אחי המליץ לי ללמוד קורס ברמנים בבר מאסטר ויצאתי…
המשך קריאה >
♦ שם: עדיאל בן נון, בן 22, גר בירושלים ♦ כמה שנים בתחום? שנה וחצי ♦ איך הגעת לקורס של בר מאסטר ? חיפשתי באינטרנט בתי ספר ללימוד ברמנים, התלבטתי…
המשך קריאה >
♦ שם: אביחי בן ברוך , בן 23 ♦ כמה שנים בתחום: שנתיים ♦ היכן את/ה מברמן היום: מברמן היום בבר של מסעדת קמפאי בבאר שבע. ♦ דרינק אהוב: טום קולינס -…
המשך קריאה >
יוגב מועלם | ענבר חגי | בר מאסטר- ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל הקוקטייל הוא משקה אמריקאי בן יותר מ- 200 שנה. היווצרותו והתפתחותו שזורים בהיסטוריה האמריקאית ובתרבות העולמית, למרות שלכאורה…
המשך קריאה >
המרכיבים שעושים את הטיקי: תערובות, סודות והרבה רום נכתב ע"י גיא אונגר | מדריך קורס ברמנים | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל במאמר הקודם שכתבתי בנושא טיקי עסקתי…
המשך קריאה >
קורס ברמנים - איפה כדאי ללמוד ומה לבדוק ? קורס ברמנים הוא אחד הקורסים הכי מטורפים שיש בעולם. זה הקורס שיכניס לחיים שלכם סטייל. הרבה סטייל. בסופו של דבר מי…
המשך קריאה >
תרבות הטיקי - קווים לדמותה נכתב ע"י גיא אונגר | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל | תודה מיוחדת עבור התמונות לצלם בן יוסטר ובר La Otra לאחר בלבול…
המשך קריאה >
נכתב ע"י דניאל הראל | מדריך סניף תל אביב | בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל אפריטיפים אפריטיפים הם משקאות אלכוהוליים אשר נשתים לפני האוכל כדי לעורר את התיאבון.…
המשך קריאה >
נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל וויסקי סאוור - היסטוריה הקוקטייל וויסקי סאוור הוא שילוב של חמיצות-מתיקות-ונוכחות מעודנת, שהחל את דרכו במאה ה 19 ועדיין…
המשך קריאה >
מאת דניאל הראל, מדריך קורס ברמנים בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל ברוכים הבאים לפסיכולוגיה שמאחורי אירוח בעולם הבר אפשר לומר שאחת השאיפות הגדולות בעבור אנשי שירות, היא שהאורח…
המשך קריאה >
מאת בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל - קורס ברמנים. הכוסות הם הכלים בהם מגישים את הקוקטיילים והמשקאות בבר, ויש להם תפקיד חשוב מאוד בוויזואליות של המשקה ובחוויה הכללית…
המשך קריאה >
נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר - ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל האח הגדול - ה Flip פליפ במאמר הקודם התחלנו להתחקות אחר משפחות הקוקטיילים. האבא של כולם הוא הפונץ' הבריטי…
המשך קריאה >
*נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר- ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל. הסבא של הקוקטיילים – הפונץ' אני לא מדבר על הפונץ' המזעזע שרואים באולמות אירועים, אגב, זה לא באמת פונץ'. קערה…
המשך קריאה >
נכתב ע"י יוגב מועלם, בר מאסטר ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל השיעור הראשון בקורס ברמנים של בר מאסטר – ביה"ס הרשמי לברמנים בישראל עוסק בטכניקות הכנת קוקטיילים. "טכניקות" משמעותם הדרכים להכנת…
המשך קריאה >
מאת אלון זוהר, בוגר בר מאסטר, מדריך קורס ברמנים בר מאסטר בסניף ירושלים, מנהל הבר "באנדלוסיה". (תמונה ראשית :Anna Postinkova) "Dry Martini.." "Oui Monsieur" " 3Measures of Gordons, 1…
המשך קריאה >
מאת דניאל הראל, מדריך קורס ברמנים בסניף תל אביב, מבכירי הברמנים בישראל ומנהל הבר ב"מושו". יש את הרגע הזה, מן רגע שפתאום נופלת עלייך הארה. הוא מגיח משום מקום ובלי…
המשך קריאה >
מאת גיא אונגר, מדריך קורס ברמנים בסניף תל אביב, ומבכירי הברמנים בישראל. כוכב נולד - הברמן אחד מהדברים הראשונים שאני מתייחס אליהם במפגש הראשון של קורס ברמנים הוא בעצם להניח…
המשך קריאה >
סייד קאר - קוקטייל וסיפור סייד קאר (Side Car) הוא קוקטייל קלאסי שכל ברמן חייב להכיר המורכב מקוניאק, ליקר תפוזים ומיץ לימון טרי. כמו רבים מהקוקטיילים הקלאסיים גם לקוקטייל הסייד…
המשך קריאה >
מוחיטו - הקוקטייל של קובה מוחיטו הוא אחד מהקוקטיילים האהובים ביותר שיש בבר, קשה למצוא קוקטייל שבאמת מנצח אותו. משהו בין החמיצות-רעננות הופך אותו ככל הנראה לקוקטייל שכולם אוהבים. המוחיטו…
המשך קריאה >