ברוכים הבאים לעולם האלכוהול
בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים
למידע נוסף
צרו קשר!
מאמרים ומידע מקצועי
ברוכים הבאים לעולם האלכוהול
בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים
קוקטייל אמרטו סאוור עם טוויסט של וויסקי, שילוב מנצח בין טעם של אמרטו (ליקר שקדים), פיג'לינג (שנאפס תאנים), סאות'רן קומפורט, וחמצמצות של לימון. מרכיבים 30/40 מ"ל אמרטו 20 מ"ל וויסקי מנקי…
המשך קריאה >
מרכיבים 1 בקבוק ערק 500 מ"ל מים קרים 2/3 כוס מיץ לימון 3-5 ענפי נענע טרייה 3/4 כפות סוכר / חצי כוס ערק (או פרנו, או משקה אניסי אחר) +…
המשך קריאה >
מרכיבים מרכיבים: 1/2 1 מידורי, 1/2 1 חמוץ מתוק. כוס: אולדפאשן קישוט: פלח לימון ודובדבן אופן ההכנה מנערים את כל המרכיבים בשייקר עם קרח ומסננים לכוס אולדפאשן עם קרח.
המשך קריאה >
פינה קולדה הינו משקה קוקטייל אהוב ונפוץ בכל רחבי העולם ועל פי הגרסה הרשמית של המשקה מכינים אותו ב-30 מ"ל רום לבן, 30 מ"ל חלב קוקוס ו-90 מ"ל מיץ אננס…
המשך קריאה >
מרגריטה היא קוקטייל מקסיקני אהוב ומוכר על בסיס טקילה. את הקוקטייל מכינים בשייקר או באמצעות בלנדר, כאשר המתכון הקלאסי של המשקה מורכב מ-35 מ"ל טקילה, 15 מ"ל מיץ ליים ו-20…
המשך קריאה >
קוקטייל קובני אהוב נוסף הוא הדאקירי שהוא למעשה סוג של קוקטייל מתקתק המורכב על בסיס רום, לימון וסירופ סוכר. את הקוקטייל נהוג להכין באמצעות שייקר או בעזרת בלנדר. את שמו…
המשך קריאה >
סוג נוסף של קוקטייל קלאסי הוא כמובן הבלאדי מרי שהוא למעשה קוקטייל המורכב מוודקה ומיץ עגבניות בתוספת תבלינים וחומרי טעם המשתנים בהתאם לגרסאות השונות של הקוקטייל. השם בלאדי מרי ניתן…
המשך קריאה >
וויסקי סאוור הוא אחד מהקוקטיילים הקלאסיים וניתן להכין אותו על בסיס ויסקי אמריקני (בורבון) או כל סוג אחר של ויסקי. אחת מהשיטות הנפוצות להכנת הקוקטייל היא מזיגה של כ-45 מ"ל…
המשך קריאה >
סדנת קוקטיילים מועברת על ידי אנשי מקצוע עם רקע בתחום המסעדנות והאירוח. מטרת הסדנה היא ללמד את המשתתפים על סוגים שונים של אלכוהול, איך מכינים קוקטיילים וכיצד משלבים בין משקאות.…
המשך קריאה >
מה לדעתכם העבודה הכי מבוקשת בקרב חיילים, חיילות ומשוחררים ? יצאנו לבדוק וחזרנו עם מסקנות מעניינות אחרי כמה שנים טובות בצבא בהם בזבזתם כל שקל שהיה לכם, חיילים וחיילים משוחררים…
המשך קריאה >
תמיד יהיו את אלו שיקומו ויתהו על מה ולמה לזרוק את כספם על קורס ברמנים כאשר הם שומעים על ומכירים לא מעט ברמנים/ברמניות שהתברגו למקצוע ללא קורס ואף מרוויחים הון…
המשך קריאה >
ברמנים וברמניות נהנים מאוד בעבודה מאחורי הבר ומרוויחים משכורות שוות במיוחד, אז אם החלטתם שאתם רוצים להנות מחיי לילה תוססים כברמנים באחד הברים השווים בעיר מגוריכם או בעיר אחרת, עליכם…
המשך קריאה >
אם הגעתם למסקנה שלהיות ברמנים זה מה שמתאים לכם, הגיע הזמן להירשם לקורס ברמנים מקצועי ולהתחיל לעבוד. השאלה איפה ללמוד תלויה במשתנים רבים כמו מיקום גיאוגרפי, משך וזמן הקורס, אך…
המשך קריאה >
סצנת חיי הלילה מהווה חלק חשוב ומרכזי מאד בחייהם של רבים ואפשר למצוא בה ברים וגם לא מעט מועדונים. אלה מגישים למבקרים בהם מבחר רחב של משקאות אלכוהוליים, שאת חלקם…
המשך קריאה >
בואו נדמיין את הסיטואציה הבאה... שישי בצהרים , השמש נעימה ומחממת , והחבר‘ה בדיוק הגיעו. עד כאן תאור המוכר להרבה מאד אנשים , השלב הבא , אירוח. הולכים למקרר ומוציאים…
המשך קריאה >
קורס ברמנים מיועד לצעירים אשר מעוניינים לקבל תעודה מקצועית ולהתחיל לעבוד מהיום הראשון, במקצוע מספק, מהנה ורווחי. תארו לעצמכם שכל בעל מקצוע היה יכול להתנסות בלמידה במקום בו הוא עתיד…
המשך קריאה >
עולם האלכוהול רווי בעובדות מרתקות. כל משקה שתחזיקו בידכם יתכבד בכמה וכמה נקודות ששווה לציין. חושבים שבהיכרות עם הטעמים והמרכיבים בזאת סיימתם את עבודתכם כמומחים לשתייה חריפה? טעות חמורה בידיכם.…
המשך קריאה >
תחילת עידן הקפה, תרומתה של איטליה לתרבות הקפה, זנים של קפה, הקלייה, טעימת קפה ועוד. תחילת עידן הקפה לשנת גילי הקפה ולזהות ה"מגלה" אין סימוכין, ולמרות שרבים טוענים לכתר, מיוחס…
המשך קריאה >
ברמן הוא מקצוע לכל דבר ועניין וברמנים טובים אשר עובדים במקומות "נחשבים" יכולים ליהנות מעבודה מסודרת וממשכורת יפה. בכדי להשתלב בעבודה הזאת וליהנות מכל היתרונות אותם היא טומנת בחובה, חשוב…
המשך קריאה >
אתם מוצאים את עצמכם שותים בירה עם החבר הכי טוב. הרבה זמן לא נפגשתם ואתם מתים להשלים פערים, אבל מה... המילים פשוט לא צצות. מהמצבים שפשוט כדאי או להזמין חשבון…
המשך קריאה >
משקאות קפה גורמה הם השם הכולל לכל משקאות הקפה היוצאים מתוך מכונת ה"אספרסו" הפופולרית. הנה המונחים החשובים ביותר לכם. אספרסו - מיצוי מהיר ואיכותי של הקפה, מבוסס על שימוש בטמפרטורה ובלחץ…
המשך קריאה >
טיול בחו"ל, ביקור בבארים המקומיים חשוב בדיוק כמו לחקור את הנופים השונים, לחוות את המוזיאונים, המסעדות, האריכטקטורה ובתי הקפה. בבר המקומי מתאפשרת למטייל לחוות את התרבות המקומית ממבט קרוב, בלי…
המשך קריאה >
ברמן הוא מקצוע המשלב ידע, יצירתיות, ביטחון עצמי, קסם אישי, דיוק וגמישות. אם יש לכם את כל התכונות שצוינו, ואתם אוהבים משקאות אלכוהוליים וחיי לילה, אז רוצו להירשם כבר עכשיו…
המשך קריאה >
אתם מריחים את זה? את פתיחתו המרירה והכל כך מחממת של הבוקר? אין דבר יותר טוב מאשר כוס קפה איכותי על הבוקר. תרכיז של קפאין שמאיר את העיניים ופשוט מורח…
המשך קריאה >
כאשר אדם בוחר במקצוע של ברמן, הוא בוחר במקצוע מעניין, מרתק ומלא באתגרים. הוא לא רוצה להיות עוד ברמן, הוא רוצה להיות ברמן מצטיין, אחד שיודע להכין את המשקאות הטובים…
המשך קריאה >
מידה והתיאור הזה דיבר אליכם אז ככל הנראה שאתם מכורים כבדים לקפה. אבל אין מה להתפלא, הקפה מלווה את האדם זמן רב והפך לחלק בלתי נפרד מחיי היום יום. כל…
המשך קריאה >
כל מי שהולך לעשות קורס ברמנים, רוצה לדעת שבסוף הקורס הוא יוכל להתחיל לעבוד ולהרוויח כסף. נכון, רק סיימתם ללמוד ואין לכם ניסיון, אבל יש לנו חדשות בשבילכם זה לא…
המשך קריאה >
כמו בכל מקצוע, גם את אותם ברמנים לעתיד מעניין לדעת כמה מרוויח ברמן בעבודתו. אל תשכחו כי קודם כל אתם צריכים לדעת איך בוחרים בית ספר לברמנים שיביא אתכם להיות…
המשך קריאה >
התמקצעות בעולם האלכוהול - לפני הכל חייבים להיות מקצועיים הדרך להצלחה כברמן מוביל מתחילה קודם כל בבחירה נכונה של המקום שבו אנו מעוניינים ללמוד. בנוגע לתחום זה של ברמנים, עליכם…
המשך קריאה >
המשך קריאה >