ברוכים הבאים לעולם האלכוהול
בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים
למידע נוסף
צרו קשר!
מאמרים ומידע מקצועי
ברוכים הבאים לעולם האלכוהול
בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים
טיול בחו"ל, ביקור בבארים המקומיים חשוב בדיוק כמו לחקור את הנופים השונים, לחוות את המוזיאונים, המסעדות, האריכטקטורה ובתי הקפה. בבר המקומי מתאפשרת למטייל לחוות את התרבות המקומית ממבט קרוב, בלי…
המשך קריאה >
ברמן הוא מקצוע המשלב ידע, יצירתיות, ביטחון עצמי, קסם אישי, דיוק וגמישות. אם יש לכם את כל התכונות שצוינו, ואתם אוהבים משקאות אלכוהוליים וחיי לילה, אז רוצו להירשם כבר עכשיו…
המשך קריאה >
אתם מריחים את זה? את פתיחתו המרירה והכל כך מחממת של הבוקר? אין דבר יותר טוב מאשר כוס קפה איכותי על הבוקר. תרכיז של קפאין שמאיר את העיניים ופשוט מורח…
המשך קריאה >
כאשר אדם בוחר במקצוע של ברמן, הוא בוחר במקצוע מעניין, מרתק ומלא באתגרים. הוא לא רוצה להיות עוד ברמן, הוא רוצה להיות ברמן מצטיין, אחד שיודע להכין את המשקאות הטובים…
המשך קריאה >
מידה והתיאור הזה דיבר אליכם אז ככל הנראה שאתם מכורים כבדים לקפה. אבל אין מה להתפלא, הקפה מלווה את האדם זמן רב והפך לחלק בלתי נפרד מחיי היום יום. כל…
המשך קריאה >
כל מי שהולך לעשות קורס ברמנים, רוצה לדעת שבסוף הקורס הוא יוכל להתחיל לעבוד ולהרוויח כסף. נכון, רק סיימתם ללמוד ואין לכם ניסיון, אבל יש לנו חדשות בשבילכם זה לא…
המשך קריאה >
כמו בכל מקצוע, גם את אותם ברמנים לעתיד מעניין לדעת כמה מרוויח ברמן בעבודתו. אל תשכחו כי קודם כל אתם צריכים לדעת איך בוחרים בית ספר לברמנים שיביא אתכם להיות…
המשך קריאה >
התמקצעות בעולם האלכוהול - לפני הכל חייבים להיות מקצועיים הדרך להצלחה כברמן מוביל מתחילה קודם כל בבחירה נכונה של המקום שבו אנו מעוניינים ללמוד. בנוגע לתחום זה של ברמנים, עליכם…
המשך קריאה >
המשך קריאה >
אוסף מתכוני קוקטיילים משובחים מבית בר-מסטר, בית ספר לברמנים. מומלץ לנסות בבית --------------------------------------------------------------------------- קוקטייל גזר תפוז oz 2 וודקה גריי גוס תפוז oz 1 מיץ גזר סחוט oz 1 מיץ…
המשך קריאה >
היום אנשים מחפשים בכל אירוע או יום גיבוש להכניס תוכן ערכי למפגש וחוויה חושית שתאחד את כל המשתתפים. אחד הרעיונות המקריים שיכולים להעניק את כל זה ושיכול לתרום לידע של…
המשך קריאה >
אזור תל אביב והמרכז נשטף בזרם הולך וגדל של בירות איכותיות חובקות עולם. האם הקהל יגוון את הצריכה העכשווית? האם יש סיכוי למהפכה של ממש או שסתם מדובר בקצף בירה…
המשך קריאה >
אם השתחררתם לא מזמן ואתם מחפשים עבודה רווחית ומהנה, קורס ברמנים יפתח לכם את חלון ההזדמנויות שאתם צריכים. יתרון חשוב שאתם צריכים להכיר לגבי קורס זה הוא שניתן לשלם עליו…
המשך קריאה >
חברים, פורים כבר ממש בפתח וההזמנות למסיבות החמות ביותר בעיר עושות את דרכן אליכם ברגעים אלה ממש (כן בטח, תמשיכו לחלום...). לא משנה אם אתם מוזמנים, או אם אתם עורכים…
המשך קריאה >
אירועים על הים הם פנטזיה של רבים ורבות, נחשבים ליוקרתיים, רומנטיים ומרשימים במיוחד ולרוב גם עולים בהתאם. ישנן המון מסעדות וגני אירועים שנמצאים ממש מול הים, ויש כמובן לא מעט…
המשך קריאה >
מוחיטו – קובה אז נפתח את הכתבה עם קצת מצב רוח קריבי. איי שם בקובה החמה והתוססת הומצא אחד הקוקטיילים המרעננים. המוחיטו – משקה לימונים המבוסס על רום, מים מוגזים…
המשך קריאה >
כמה סוגי קפה שונים מחוץ לעולם האספרסו המוכר לחלקנו... נס קפה - קפה שעבר קלייה קצרה יחסית. לרוב צבעו חום בהיר. חומצי מאוד, בשל היותו מעורבב בחלב, שמוריד את חמיצות הקפה.…
המשך קריאה >
נהל בית הספר לברמנים "בר-מסטר", דורין קופיט, זכה במדליות זהב בתחרות היוקרתית "רמי מרטן מסטרס ברטנדר סטייל" (Masters Remy Martin Bartender Style) שהתקיימה החודש בחבל קוניאק שבצרפת. דורין קופיט בנוסף,…
המשך קריאה >
למי קפה אינו מומלץ? מה הסיכון? איך משפיע קפאין על גופנו? על קפה ובריאות. הסוד הגדול של הקפה טמון בסם ושמו קפאין. סם זה נספג בדם שלנו תוך כדי שתייתו,…
המשך קריאה >
המשקה הלאומי של הונגריה זה למעלה מ 200 שנה, בזכות העובדה כי המרכיבים הסודיים של המשקה נשמרים מוסתרים גם היום. אוניקום (Unicom) לפני מספר שנים ניגש אלי אחד התלמידים בקורס…
המשך קריאה >
לפירותיו של עץ מרולה מייחסים בפולקלור האפריקני תכונות של הגברת התשוקה המינית והפריון. לפני כמספר שנים, כן אני נזכר, זה היה בט"ו בשבט, הוזמנתי להתארח באחת מתוכניות הרדיו. בתוכנית התאספו…
המשך קריאה >
אגדה מספרת שהמתכון הסודי של "אמרטו" ניתן לצבעי איטלקי העונה לשם "ברנרדינו לואיני" במאה ה 16 מפונדקאי מהעיירה "סורונו" כתשלום עבור ציור קיר של מריה הקדושה יולדת את ישו. ליקר…
המשך קריאה >
אין ברמן או איש בתעשיית האלכוהול שתנפנף בפניו עם המילה סקוטלנד ובין המילים במשפט תדחוף את המילה ווסיקי והוא כבר מזיל ריר ומדמיין נופים קסומים טעמים וארומות אגדתיות וכמובן איך…
המשך קריאה >
קוטלנד בטעם מפולפל: ממערב למדינת סקוטלנד שוכן אי סקוטי מסתורי הנקרא סקיי (Skye). באי קטן זה, בעל אוכלוסיה של כשלוש-מאות נפש בלבד, פועלת מזקקה אחת, בודדת. מזקקה זו הנקראת מזקקת…
המשך קריאה >
יום, 400 שנה מאוחר יותר, הליקר "שרטרז" עדיין מיוצר ע"י שלושה נזירים שתקניים, השומרים בקנאות הן על שתיקתם והן על סודיות המרכיבים והמתכון. "טעמו מוזר, צבעו מזעזע והוא מיוצר על…
המשך קריאה >
דודי מליץ, מדריך בבר מאסטר, מגיב ליוזמת חוק הברים של ח"כ רוחמה אברהם, וטוען כי אי אפשר לגרום לחברה אשר היתה רגילה לצורת בילוי אחת במשך שנים ובעצם מאז עצם…
המשך קריאה >
תקופת היובש , 14 שנים של "יובש" אלכוהולי , התיקון ה-18 בחוקה של ארה"ב הוא זה שגרם לתקופה זו שבה נאסר לחלוטין , למכור לקנות ולשתות באופן פומבי אלכוהול. מעייף…
המשך קריאה >
אם אני אטייל לי בשדות האגבה של חבל חליסקו ואשאל את ה"אלחימדורים" אותם עובדי שדות האגבה שדואגים לשלום הצמח יותר משלומם לפעמים , סליחה היכן ה"פטרון" ? הם תמיד יפנו…
המשך קריאה >
והזוכה הוא.... אחד השיאים בחייו של ברמן מקצועי זו הגעה לתחרות ברמנים , האווירה , הצבעוניות , היצירה , האתגר , הידיעה שקוקטייל שלך זכה מבין עשרות , או לפחות…
המשך קריאה >
והנה אולי זה הזמן לתופעה הנדירה הנוספת, וודקה ישראלית ששוברת את הסטיגמה הרווחת על וודקות תוצרת ארץ. וודקה "סארוס", וודקה תוצרת ישראל בעלת חומרי גלם עם עבר של אלופים ,…
המשך קריאה >