למידע נוסף

צרו קשר!

חייגו אלינו כתבו לנו

עולם האלכוהול

מאמרים ומידע מקצועי

ברוכים הבאים לעולם האלכוהול

בעמוד זה נשתף אתכם במידע מקצועי על מותגי האלכוהול, נפרסם מתכונים מיוחדים לקוקטיילים, היסטוריה של המשקאות והמון מידע על עולם האלכוהול והקוקטיילים

 

קטגוריות
קוקטייל קולקשן

קוקטייל קולקשן

אוסף מתכוני קוקטיילים משובחים מבית בר-מסטר, בית ספר לברמנים. מומלץ לנסות בבית --------------------------------------------------------------------------- קוקטייל גזר תפוז oz 2 וודקה גריי גוס תפוז oz 1 מיץ גזר סחוט oz 1 מיץ…

המשך קריאה >

סדנאות קוקטיילים לימי גיבוש

סדנאות קוקטיילים לימי גיבוש

היום אנשים מחפשים בכל אירוע או יום גיבוש להכניס תוכן ערכי למפגש וחוויה חושית שתאחד את כל המשתתפים. אחד הרעיונות המקריים שיכולים להעניק את כל זה ושיכול לתרום לידע של…

המשך קריאה >

בירת העולם: חדש, מרענן, צעיר ובועט

בירת העולם: חדש, מרענן, צעיר ובועט

אזור תל אביב והמרכז נשטף בזרם הולך וגדל של בירות איכותיות חובקות עולם. האם הקהל יגוון את הצריכה העכשווית? האם יש סיכוי למהפכה של ממש או שסתם מדובר בקצף בירה…

המשך קריאה >

הכשרה מקצועית בבית ספר לברמנים

הכשרה מקצועית בבית ספר לברמנים

אם השתחררתם לא מזמן ואתם מחפשים עבודה רווחית ומהנה, קורס ברמנים יפתח לכם את חלון ההזדמנויות שאתם צריכים. יתרון חשוב שאתם צריכים להכיר לגבי קורס זה הוא שניתן לשלם עליו…

המשך קריאה >

איך לשתות נכון

איך לשתות נכון

חברים, פורים כבר ממש בפתח וההזמנות למסיבות החמות ביותר בעיר עושות את דרכן אליכם ברגעים אלה ממש (כן בטח, תמשיכו לחלום...). לא משנה אם אתם מוזמנים, או אם אתם עורכים…

המשך קריאה >

בר אלכוהול לאירועים

בר אלכוהול לאירועים

אירועים על הים הם פנטזיה של רבים ורבות, נחשבים ליוקרתיים, רומנטיים ומרשימים במיוחד ולרוב גם עולים בהתאם. ישנן המון מסעדות וגני אירועים שנמצאים ממש מול הים, ויש כמובן לא מעט…

המשך קריאה >

משקאות אלכוהוליים לאומיים

משקאות אלכוהוליים לאומיים

מוחיטו – קובה אז נפתח את הכתבה עם קצת מצב רוח קריבי. איי שם בקובה החמה והתוססת  הומצא אחד הקוקטיילים המרעננים. המוחיטו – משקה לימונים המבוסס על רום, מים מוגזים…

המשך קריאה >

תוספות לחלב - קפה

תוספות לחלב - קפה

כמה סוגי קפה שונים מחוץ לעולם האספרסו המוכר לחלקנו... נס קפה - קפה שעבר קלייה קצרה יחסית. לרוב צבעו חום בהיר. חומצי מאוד, בשל היותו מעורבב בחלב, שמוריד את חמיצות הקפה.…

המשך קריאה >

מדליית זהב בצרפת למנהל בר-מסטר

מדליית זהב בצרפת למנהל בר-מסטר

נהל בית הספר לברמנים "בר-מסטר", דורין קופיט, זכה במדליות זהב בתחרות היוקרתית "רמי  מרטן מסטרס ברטנדר סטייל" (Masters Remy Martin Bartender Style) שהתקיימה החודש בחבל קוניאק שבצרפת. דורין קופיט בנוסף,…

המשך קריאה >

קפה או בריאות, קפה ובריאות

קפה או בריאות, קפה ובריאות

למי קפה אינו מומלץ? מה הסיכון? איך משפיע קפאין על גופנו? על קפה ובריאות. הסוד הגדול של הקפה טמון בסם ושמו קפאין. סם זה נספג בדם שלנו תוך כדי שתייתו,…

המשך קריאה >

משקה אוניקום Unicom

משקה אוניקום Unicom

המשקה הלאומי של הונגריה זה למעלה מ 200 שנה, בזכות העובדה כי המרכיבים הסודיים של המשקה נשמרים מוסתרים גם היום. אוניקום (Unicom) לפני מספר שנים ניגש אלי אחד התלמידים בקורס…

המשך קריאה >

קוקטייל אמרולה (Amarula)

קוקטייל אמרולה (Amarula)

לפירותיו של עץ מרולה מייחסים בפולקלור האפריקני תכונות של הגברת התשוקה המינית והפריון. לפני כמספר שנים, כן אני נזכר, זה היה בט"ו בשבט, הוזמנתי להתארח באחת מתוכניות הרדיו. בתוכנית התאספו…

המשך קריאה >

אמרטו

אמרטו

אגדה מספרת שהמתכון הסודי של "אמרטו" ניתן לצבעי איטלקי העונה לשם "ברנרדינו לואיני" במאה ה 16 מפונדקאי מהעיירה "סורונו" כתשלום עבור ציור קיר של מריה הקדושה יולדת את ישו. ליקר…

המשך קריאה >

ויסקי: ששת הקלאסיקנים הסקוטיים

ויסקי: ששת הקלאסיקנים הסקוטיים

אין ברמן או איש בתעשיית האלכוהול שתנפנף בפניו עם המילה סקוטלנד ובין המילים במשפט תדחוף את המילה ווסיקי והוא כבר מזיל ריר ומדמיין נופים קסומים טעמים וארומות אגדתיות וכמובן איך…

המשך קריאה >

ויסקי טליסקר

ויסקי טליסקר

קוטלנד בטעם מפולפל: ממערב למדינת סקוטלנד שוכן אי סקוטי מסתורי הנקרא סקיי (Skye). באי קטן זה, בעל אוכלוסיה של כשלוש-מאות נפש בלבד, פועלת מזקקה אחת, בודדת. מזקקה זו הנקראת מזקקת…

המשך קריאה >

שרטרז - הסבא של הליקרים

שרטרז - הסבא של הליקרים

יום, 400 שנה מאוחר יותר, הליקר "שרטרז" עדיין מיוצר ע"י שלושה נזירים שתקניים, השומרים בקנאות הן על שתיקתם והן על סודיות המרכיבים והמתכון. "טעמו מוזר, צבעו מזעזע והוא מיוצר על…

המשך קריאה >

חוק הברים - מי ומה?

חוק הברים - מי ומה?

דודי מליץ, מדריך בבר מאסטר, מגיב ליוזמת חוק הברים של ח"כ רוחמה אברהם, וטוען כי אי אפשר לגרום לחברה אשר היתה רגילה לצורת בילוי אחת במשך שנים ובעצם מאז עצם…

המשך קריאה >

מרגריטה, הסיפור המלא

מרגריטה, הסיפור המלא

תקופת היובש , 14 שנים של "יובש" אלכוהולי , התיקון ה-18 בחוקה של ארה"ב הוא זה שגרם לתקופה זו שבה נאסר לחלוטין , למכור לקנות ולשתות באופן פומבי אלכוהול. מעייף…

המשך קריאה >

אל פטרון

אל פטרון

אם אני אטייל לי בשדות האגבה של חבל חליסקו ואשאל את ה"אלחימדורים" אותם עובדי שדות האגבה שדואגים לשלום הצמח יותר משלומם לפעמים , סליחה היכן ה"פטרון" ? הם תמיד יפנו…

המשך קריאה >

תחרות הברמנים השנתית של בר מאסטר

תחרות הברמנים השנתית של בר מאסטר

והזוכה הוא.... אחד השיאים בחייו של ברמן מקצועי זו הגעה לתחרות ברמנים , האווירה , הצבעוניות , היצירה , האתגר , הידיעה שקוקטייל שלך זכה מבין עשרות , או לפחות…

המשך קריאה >

וודקה סארוס

וודקה סארוס

והנה אולי זה הזמן לתופעה הנדירה הנוספת, וודקה ישראלית ששוברת את הסטיגמה הרווחת על וודקות תוצרת ארץ. וודקה "סארוס", וודקה תוצרת ישראל בעלת חומרי גלם עם עבר של אלופים ,…

המשך קריאה >

מזקל או מסקל?

מזקל או מסקל?

מזקל (Mezcal) או מסקל הוא אחד מהמשקאות המפורסמים המיוצרים במקסיקו. את משקה ה‘מזקל‘ מייצרים ממיץ שנוצר כתוצאה מסחיטת צמח ה‘‘אגבה‘‘. השימוש בצמח האגבה מתחיל הרחק בעבר, כשבני האדם החלו לתרבת…

המשך קריאה >

קורס ברמנים גם פרקטיקה וגם הנאה

קורס ברמנים גם פרקטיקה וגם הנאה

קורס ברמנים טומן בחובו הנאה רבה עבור הלוקחים בו חלק, אך עוד הרבה לפני זה הוא גם פרקטי ואפילו חיוני עבור כל מי שמעוניין לעבוד כברמן. בניגוד לעבודת מלצרות לדוגמא,…

המשך קריאה >

קורס ברמנים מקצועי - לא מתפשרים על פחות מהטוב ביותר

קורס ברמנים מקצועי - לא מתפשרים על פחות מהטוב ביותר

ורס ברמנים מקצועי  יהווה את הכתובת הנכונה עבור כל מי שרוצה לעבוד כברמן ולהתפרנס מהמקצוע בצורה יפה. קורס שכזה מספק לתלמידיו את כל הכלים והידע הרלוונטי אשר יסייעו להם להשתלב…

המשך קריאה >

מושגים בסיסים לברמנים מתחילים

מושגים בסיסים לברמנים מתחילים

מחפשים עבודה מאתגרת, מעניינת, באוירה צעירה ותוססת? רוצים להרוויח כסף טוב בסביבת עבודה שהיא למעשה בילוי בפני עצמה? ובכן אם תשובתכם לשתי השאלות הללו הינה חיובית, הרי שעבודה בתור ברמן…

המשך קריאה >

הכשרת ברמנים: לומדים לעבוד עם אלכוהול

הכשרת ברמנים: לומדים לעבוד עם אלכוהול

אנשים אשר מבלים בברים ואף פעם לא יצא להם להתנסות במזיגת משקאות, יכולים לחשוב בטעות שמדובר בעבודה פשוטה. אבל עבודת הברמנים לא מסתכמת במזיגת יין או בירה – וגם את…

המשך קריאה >

איך לבחור מסגרת של קורס ברמנים?

איך לבחור מסגרת של קורס ברמנים?

צעירים רבים חולמים להשתלב בעבודה כברמנים, מדובר בעבודה שגם טומנת בחובה הכנסה לא רעה, גם דינאמיות, עניין וכיף גדול. אז אם בעבר, בכדי להתקבל לעבוד כברמן, היית צריך להיראות ייצוגי…

המשך קריאה >

כל היתרונות בקורס ברמנים מקצועי

כל היתרונות בקורס ברמנים מקצועי

קורס ברמנים מקצועי – כל היתרונות אנשים רבים יבקשו להיות הכי טובים בכל מה שהם עושים וזה כולל כמובן, כל עבודה בה הם עובדים. כך יוצא שגם מי שמעוניין לעבוד…

המשך קריאה >

הכשרת ברמנים – עושים את זה נכון

הכשרת ברמנים – עושים את זה נכון

הכשרת ברמנים – עושים את זה נכון אז נכון שבכוחו של ניסיון להשפיע בצורה משמעותית על טיב עבודתו של הברמן. יחד עם זאת, עד שהניסיון הזה יצטבר, ברמן חייב את…

המשך קריאה >

הכשרת ברמנים – הדרך למקצוע מכניס

הכשרת ברמנים – הדרך למקצוע מכניס

צעירים רבים מוצאים את עצמם בחיפוש אחר עבודה שהיא גם מהנה וגם מכניסה סכומים יפים של כסף. השתלבות בעבודה כברמנים, תענה על כל הדרישות של אותם צעירים – מדובר בעבודה…

המשך קריאה >

splash-gray